English
Home GCCI Membersship Companies Support Links

Registration

name:

password:

 

 

News

Title dlf v

06.04.2004  

Top News!

04.04.2004  

 

Newsletter

Enter e-mail address for receiving newsletter:

 

Награди

 Награда Хермес


Платинена статуетка "Хермес"

Златен "Хирон"
за принос в
развитието на
Габрово - 2007

За да разгледате всички събития, публикувани на страницата, изберете от селектора за година желаната година, а от селектора за месец - избирате символа ТИРЕ и кликвате на бутона за ИЗБОР.

 

Events

За да разгледате събитията кликнете на . В календара се появяват дните от избрания месец в годината. Информация за събитията има на датите, които са линкове. Натиснете съответната дата и на екрана ще се изведе списък на събитията с информация и пълен текст на събитието, публикувано на съответната дата.

Ако не сте избрали определен сектор, списъкът съдържа събития от всички сектори.

 

Sectors

-
» All sectors

Календар

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Events

Посещение на Председателя на Българската търговско-промишлена палата в Габрово,


dates: from 2010-11-08 to 2010-11-30
Организатор: ГТПП
Контакт:
URL:
Категории:
Инфо: На 11 ноември 2010 г. Председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов се срещна с ръководството на Габровската търговско-промишлена палата и с водещи фирми от областта. Поставени бяха редица въпроси свързани с текущото изпълнение и отчетите по проекти, по които процедурата „замръзва” към момента на подписването на договора, бавно се утвърждават тръжните документи, в това време излизат по-нови и технологично по-модерни продукти.
Запитан, председателят на палатата каза, че БТПП няма да поиска от държавата да определи приоритетни отрасли в икономиката, защото така пазарните механизми могат да бъдат изкривени. Работата на държавата е да гарантира ниски данъци, бърза и добра администрация и добра инфраструктура. Представители на бизнеса от Габрово поискаха БТПП да предложи законодателно решение, за да може представителите на контролните и данъчните органи, да носят персонална отговорност, когато в съдебно решение се казва, че проверките и санкциите, които спъват работата на бизнеса, са били неоснователни. Представен беше филма за 115 годишнината от създаването на БТПП.
Цветан Симеонов и членът на Изпълнителния съвет Ромео Шатев проведоха срещи със заместник областния управител на Габрово Пламен Недков и с кмета на града Николай Сираков. Разгледани бяха въпросите за хода на привличането на нови инвестиции в икономиката на града и региона и за нуждата от ускоряване на инфраструкторните проекти, свързани с магистрала Хумус и с тунел под Шипка. Кметът на Габрово представи възможностите на общината, която управлява финансов ресурс от проекти, който е пет пъти по-голям собствения бюджет.
На пресконференция в хотел Балкан бяха представени резултати от проучване на неформалната икономика на национално и регионално ниво, направено в рамките на проект “Повишаване на обществената нетърпимост към неформалната икономика при трудовоправните и осигурителни отношения и превантивни действия за ограничаването й”, финансиран по ОП “Развитие на човешките ресурси.


Снимки от посещението в прикачен файл.


Апликационен формуляр:

Име на файла:

za_site_GTPP.pdf

Тип:

application/pdf

Размер (B):

406 996

Партньори

rso

Регионално сдружение
на общини "Централна
Стара планина"

www.rso-csp.org

 

 

Обучение

Обучение балнеотуризъм

Иновативни
европейски практики
и трансфер на модел
за професионално
обучение в сферата
на балнеотуризма


Завършени проекти

 

Survey

 How are you?

Very well

Somehow

Bad

Desperate

Hard to say

Copyright GCCI ® 2004-2006. All rights reserved!

website design by EDA Ltd.

Feedback | Contact information